Algemene voorwaarden

1. Algemeen

1.1    Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op Milagros Mundo, Postjesweg 23, 1057 DV, Amsterdam.

KVK 34358346 - BTW 1891 71 881 B01

1.2    Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de leverings- en betalingsvoorwaarden.

2. Betaling

2.1    Online bestellingen kunnen gemakkelijk & snel betaald worden. Via onze betaalservice Mollie kan er veilig met de volgende betaalmethodes betaald worden; Ideal, Mister Cash en PayPal voor onder andere Mastercard, Maestro en Visa. 

3. Verzending

3.1    Bestellingen worden geleverd na goedkeuring van bestelling en zodra de betaling binnen is. Levering vind plaats zolang de voorraad strekt.

3.2    Bestellingen binnen Nederland worden binnen 5 dagen geleverd.  Bestellingen naar het buitenland duren langer , afhankelijk van locatie en verzendservice. Voor informatie Contact onze klantenservice.

3.3 Milagros Mundo is niet aansprakelijk bij schade, vermissing of diefstal tijdens de verzendprocedure.

3.4     Pakket post heeft standaard een track and Trace. 

3.5     U kunt het aangetekend laten versturen. Hier kunt u voor kiezen. Dit kunt u aangeven door het te vermelden.  Hier komen extra kosten bij.

4. Prijzen

4.1    Alle prijzen op de site zijn ondervoorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk-en zetfouten word geen aansprakelijkheid aanvaard.

4.2    De prijzen zijn inclusief BTW. Nonfood 21% BTW. Lectuur en Food 6% BTW. 

5. Herroepingsrecht

5.1    Indien er sprake is van een consumenten aankoop online bij Milagros Mundo, overeenkomstig de Wet Verkopen op Afstand, artikel 7:5 BW, heeft u het recht de geleverde artikelen binnen 14 dagen zonder opgave van reden te retourneren.

5.2    Retour termijn van 14 dagen start na levering. Indien je na afloop van dit retourtermijn niet te kennen hebt gegeven de aankoop te retourneren is de aankoop een feit.                                                                                                        

5.3    Retourzendingen moeten zsm schriftelijk gemeld worden bij de klantenservice.  

5.4    Onder de voorwaarden dat de artikelen geretourneerd worden in goede staat verkeerd en ongebruikt zijn.                                                   

5.5    En onder de voorwaarden dat de artikelen geretourneerd worden in originele verpakking inclusief origineel aankoopbewijs.                                                                                                                                                        

5.6    Verzendkosten zijn kosten voor de consument. dit geldt ook wanneer een artikel geretourneerd word.                

5.7    Indien de artikelen niet in goede staat, beschadigd of niet originele verpakking is geretourneerd word het aankoop bedrag niet vergoed.  

5.8    Indien bij het retourneren voldaan is aan de voorwaarden zal Milagros Mundo het aankoopbedrag incl. verzendkosten bij aankoop (niet van retour) binnen 30 dagen vergoeden. 

6. Afbeeldingen & Specificaties

6.1     Milagros Mundo waardeert een melding wanneer content of afbeeldingen gebruikt worden door derden.

6.2     Afbeeldingen & specificaties van producten  op de website zijn onder voorbehoud. Ze kunnen afwijken van maat, structuur, kleur en afwerking.   

6.3    Niet alle afbeeldingen zijn eigendom van Milagros Mundo. Mocht er een afbeelding voorkomen van uw hand. U kan dat bewijzen en wilt de afbeelding verwiiderd hebben van de website neem dan contact op met de klantenservice. Dan zullen we het verwijderen.

7.  Aansprakelijkheid

7.1     Milagros Mundo is niet aansprakelijk voor schade aan artikelen onstaan door verkeerd gebruik van de artikelen.

 8.  Eigendomsvoorbehoud

8.1    De artikelen blijven eigendom van Milagros Mundo tot het aankoopbedrag is voldaan.

Privacy Disclaimer

1. Privacy

1.1   Milagros Mundo handelt volgens de Wet Bescherming Persoonsgevens.

1.2     Indien u zich registreerd zullen u gegevens opgenomen in onze klantenbestand. Onze site slaat bij registratie uw gegevens op. 

1.3    Milagros Mundo respecteerd uw privacy en zal strikt vertrouwelijk met uw gegevens omgaan.

   1.4     Wij zullen u gegevens niet ongevraagd verstrekken aan derden. 

2. Disclaimer

2.1    Milagros Mundo streeft ernaar zo nauwkeurig mogelijk informtie te verstrekken op haar website wat juist en betrouwbaar is.

2.2     Wij stellen het zeer op prijs wanneer er een melding is van onjuiste vermelding of druk- en zetfouten van content.

2.3   Milagros Mundo is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor onjuistheden, verkeerde vermelding, druk- en zetfouten. 

2.4     Afbeeldingen en afmetingen kunnen in het echt afwijken van wat afgebeeld is op onze website. Afwijking van maat, structuur, kleur en afwerking. 

FAQ.

"Be Fair, Be Funky"

De kleurrijke & inspirerende producten van Milagros Mundo zijn echte treasures voor de urban hippy met een bohemian wanderlust lifestyle. De sfeer van Milagros Mundo doet je wanen in verre landen. Milagros Mundo stelt haar assortiment zelf samen. De collectie is een crossover van culturen en komt uit heel de wereld. Milagros Mundo werkt nauw samen met de producent en leverancier. Niet alle contacten zijn fair trade gecertificeerd. Dat wil niet zeggen dat deze contacten niet werken volgens fairtrade normen en waarden. Samen met leveranciers streeft Milagros Mundo naar een duurzame eerlijke werkrelatie. Grotendeels van de producenten en importeurs waar Milagros Mundo mee werkt onderhouden al jaren een duurzame werkrelatie met kunstnijverheidsfamilies. Die een bestaan hebben weten op te bouwen en een vast inkomen weten te generen  voor hun families door de jaren heen. Veel van de producten zijn handgemaakt en daardoor veelal uniek.

Legal notice

Concept & production by Clicksmash for Milagros Mundo

This website is created with Prestashop open source software