FUNKY BOHEMIA Azul purple

Boho Guatemala purpleblue

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

Boho crossover tas

Handmade with love in Guatamala

Deze tas is gemaakt van gerecyclede authentieke Maya klederdracht uit Guatemala. De achterkant is een effe stof. De voor kant van de tas is gemaakt van een deel van een gerecyclede 'Huipil' traditionele blouse.

Guatemala staat bekend om haar folkloristische textiel en fantastische weefkunst. Prachtig handgeweven klederdracht en stoffen in de meest schitterende kleuren van de regenboog typeren het dagelijkse straatbeeld van Guatemala. In de  Maya cultuur word de traditionele klederdracht van dag de dag nog steeds gedragen. De kunst van het traditioneel weven word van moeder op dochter doorgegeven. Wanneer de kleren afgedragen zijn worden delen van het prachtige unieke handwerk verwerkt en gerecycled.

Deze kleurrijke crossover tas is een echte bohemian treasure. De tas kan zowel kruislings over de schouder gedragen worden mede als handtas gebruikt worden. Het design is een funky combinatie van textiel en leer. De voorpand is traditioneel geweven textiel, de achterpand is effen van kleur. Het geheel is afgewerkt met runderleer. De tas kan aan de bovenkant afgsloten worden met een grote rits. aan de achterzijde bevind zich een extra vak met rits voor sleurtels of telefoon. Binnenin heeft het geen extra vak. De binnen kant is gevoerd met gewatteerde stof.

Handgemaakt in Guatemala

Materiaal: Textiel & Leer

Afmetingen: 31 cm X 14 cm X 25 cm

*Kleuren product kunnen afwijken van de kleuren van de afbeelding

 WE WRAP & PACK WITH LOVE FOR FREE ! ♡

*STANDAARD VERZENDKOSTEN PostNL 6,95

*Mocht u gebruik willen maken van onze gratis inpakservice, dan u kunt dit verzoek Extra vermelden onder het kopje Vermelding.

Meer details

€ 59,95

Andere producten in dezelfde categorie: