FUNKY BOHEMIA

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

GUATAMALA BOHEMIA 

RECYCLED MAYA HUIPIL

One of a kind funky bohemia crossover tas. Deze tas is gemaakt van gerecyclede authentieke Maya klederdracht uit Guatemala. De achterkant en de strap van de tas is gemaakt van een gerecyclede rok. De voor kant van de tas is gemaakt van een deel van een gerecyclede 'Huipil' traditionele blouse.

Guatemala staat bekend om haar folkloristische textiel en fantastische weefkunst. Prachtig handgeweven klederdracht en stoffen in de meest schitterende kleuren van de regenboog typeren het dagelijkse straatbeeld van Guatemala. In de  Maya cultuur word de traditionele klederdracht van dag de dag nog steeds gedragen. De kunst van het traditioneel weven word van moeder op dochter doorgegeven. Wanneer de kleren afgedragen zijn worden delen van het prachtige unieke handwerk verwerkt en gerecycled.

De tas heeft een zwarte voering, een klein binnen vak in de voering met rits en de gehele tas kan van boven met een rits afgesloten worden.

Kleurstelling: Hoofdkleuren  voorkant Turquoise & Fuchsiia - Achterkant & hangsel regenboogkleuren

Afmetingen Schouderhengselhoogte: 60 CM

Afmetingen Tas: 40 cm x 45 CM x 8,5 CM

Vorm: Rond

Materiaal: Katoen

*Kleuren product kunnen afwijken van de kleuren van de afbeelding

 WE WRAP & PACK WITH LOVE FOR FREE !

*STANDAARD VERZENDKOSTEN PostNL 6,95

Vanaf 100 euro Gratis verzendkosten binnen NL tot 10 kg gewicht

*Mocht u gebruik willen maken van onze gratis inpakservice, dan u kunt dit verzoek Extra vermelden onder het kopje Vermelding.

Meer details

€ 34,95

Andere producten in dezelfde categorie: