DROMENVANGER

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

MAGICAL DREAMCATCHER

GOOD VIBES & GOODNIGHT SLEEPS

De magische Dromenvanger beschermt en zorgt voor een goede nachtrust. Een echte hippy musthave voor in huis. 

Milagros Mundo heeft u een ruime collectie Dromenvangers in de winkel. Speciaal voor de webshop heeft Milagros Mundo een aantal  geselecteerd.

DREAMCATCHER

De magische dromenvanger komt oorspronkelijk van de Native American Indians. De dromenvanger is van oorsprong een in een cirkel gebogen wilgentak met in het midden een geweven web met steentjes en schelpjes. De cirkel word oorspronkelijk vaak bekleed met leer en behangen met leerreepjes, veren, schelpjes en kralen.

LEGENDE

Lang geleden toen de wereld nog jong was had een oude Indiaanse spiritueel leider een visioen op een bergtop. In dit visioen verscheen Iktomi de geest van de wijsheid in de gedaante van een spin. Iktomi sprak in een geheime taal die alleen spiritueelleiders konden begrijpen. tidens dit gesprek begon de spin een web te spinnen in een cirkel versierd met veren.

CIRCLE OF LIFE

De spin vertelde het verhaal over de Cirkel van het Leven. Hoe we ter wereld komen geboren als kinderen en opgroeien tot volwassenen. En dat we als we gezegend oud zijn geworden weer als kind verzorgd moeten worden zodat de circle weer rond is. Maar zei Iktomi in iedere levenscirkel spelen er veel krachten, sommige zijn goed en sommige zijn slecht. Als je naar de goede krachten luistert, zullen ze je goede richting in sturen. Slechte krachten zullen je beschadigen en de verkeerde richting in sturen.

Toen de spin uitgesproken was gaf hij de oude Indiaanse spiritueel leider het web en zei: " Zie deze Dromenvanger. Gebruik het web om jezelf en jouw volk te helpen en te beschermen. Het web zal goede ideeen en dromen vangen en vasthouden. En de slechte dromen laten ontsnappen door het web. 

De oude Indiaanse spiritueel leider ging terug naar zijn volk. En sindsdien werden de Dromenvangers gemaakt. En was de Dromenvanger een traditioneel symbool en onderdeel van hun cultuur. Het hangt boven hun bed en in hun huizen om goede dromen en ideeen te vangen en hun kinderen te beschermen tegen boze dromen.

De Dromenvanger is een geliefd kraamcadeau om een baby te verwelkomen op de wereld. Men hangt de dromenvanger boven de wieg voor een goede nachtrust en voor bescherming tegen het kwade.  

Materiaal: Leer, kauri schelpjes, kralen, veren

Afmetingen bovenkant cirkel t/m veren:  25 cm x 7 cm

*Kleuren product kunnen afwijken van de kleuren van de afbeelding

 WE WRAP & PACK WITH LOVE FOR FREE ! 

*STANDAARD VERZENDKOSTEN PostNL 6,95

Vanaf 100 euro Gratis verzendkosten binnen NL tot 10 kg gewicht

*Mocht u gebruik willen maken van onze gratis inpakservice, dan u kunt dit verzoek Extra vermelden onder het kopje Vermelding.

Meer details

€ 21,95

Andere producten in dezelfde categorie: