FUNKY BOHEMIA White Rainbow

Boho Guatemala White rainbow

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

BOHO CROSSOVER TAS

Een echte  bohemian treasure. Het design van deze kleurrijke crossover tas is een funky combinatie van leer en textiel.

Deze tas is gemaakt van gerecyclede authentieke Maya klederdracht uit Guatemala. De achterkant is een effe stof. De voor kant van de tas is gemaakt van een deel van een gerecyclede 'Huipil' traditionele blouse.

Guatemala staat bekend om haar folkloristische textiel en fantastische weefkunst. Prachtig handgeweven klederdracht en stoffen in de meest schitterende kleuren van de regenboog typeren het dagelijkse straatbeeld van Guatemala. In de  Maya cultuur word de traditionele klederdracht van dag de dag nog steeds gedragen. De kunst van het traditioneel weven word van moeder op dochter doorgegeven. Wanneer de kleren afgedragen zijn worden delen van het prachtige unieke handwerk verwerkt en gerecycled.

De tas kan zowel kruislings over de schouder gedragen worden mede als handtas gebruikt worden. Het design is een funky combinatie van textiel en leer. Het voorpand is traditioneel geweven textiel en de achterpand is effen van kleur. Het geheel is afgwerkt met runderleer. De tas kan aan de bovenkant afgesloten worden met een grote rits. Aan de achterzijde b evind zich een extra vak met rits voor sleutels of telefoon. Binnen in heeft het geen extra vak. De effen voering aan de binnenzijde is gewatteerd.

Handgemaakt in Guatemala

Materiaal: Textiel & Leer

Formaat: 31 cm X 14 cm X 25 cm

*Kleuren product kunnen afwijken van de kleuren van de afbeelding

 WE WRAP & PACK WITH LOVE FOR FREE ! ♡

*Mocht u gebruik willen maken van onze gratis inpakservice, dan u kunt dit verzoek Extra vermelden onder het kopje Vermelding.

Meer details

€ 59,95

Andere producten in dezelfde categorie: