FRIDA & DIEGO

Nieuw

Dit product is niet meer op voorraad

FRIDA KAHLO

"Take Lover who looks at you maybe your magic."

Frida Kahlo & Diego Riviera Treasure

1001 dingen Etui met rits sluiting

Afmetingen: 13 cm x 21 cm

Achterziide en binnenkant zwart

Afbeelding: Olieverf op canvas schilderij

Huwelijks potret Frida en Diego

Geschilderd Frida Kahlo 1931

FRIDA KAHLO

Legendarische Mexicaanse kunstenares 1907-1954

Surrealistiche Kunst

Bekend om haar zelfpotretten en extravagante leefstijl. Frida was een zeer gepassioneerde kunstenares die zowel als met haar kunst en levensstijl in haar tijd vooruit was. Ze beleefde  heel intens de politieke, artistieke en seksuele revoluties van haar tijd.

Frida Kahlo was een opvallende exotische bohemian verschijning. Altijd kleurrijk folkloristisch gekleed. Haar leven kende veel ups en downs. Haar leven lang kampte ze met gezondheidsklachten. Een zwaar ongeluk op haar achtiende met een zeer moeizaam gedeeltelijk herstel. Waarbij ze voor een grootdeel bedlegerig was. Haar vader inspireerde haar om als bezigheidstherapie te gaan schilderen. En zo geschiedde dat Frida begon te schilderen. Voornamelijk zelfpotretten om zichzelf te uitten. Ze was niet alleen in Latijns Amerika bekend maar ook internationaal. Ze exposeerde in Amerika en Europa. Frida Kahlo was de eerste Latijns Amerikaanse kuntenaar met een schilderij in het Louvre te Parijs.

*Kleuren product kunnen afwijken van de kleuren van de afbeelding

 WE WRAP & PACK WITH LOVE FOR FREE ! ♡

*Mocht u gebruik willen maken van onze gratis inpakservice, dan u kunt dit verzoek Extra vermelden onder het kopje Vermelding.

Meer details

€ 19,95

Andere producten in dezelfde categorie: