SMUDGING KIT

Smudging kit Grey rainbow

Nieuw

BLESSINGS FOR THE HOME SANCTUARY

SMUDGING KIT GREY

Smudging kit voor kleine en grote reinigings rituelen. Met deze giftset maak je van je reinigings ritueel een ware ceremonie zoals de sjamanen van de noord-Amerikaanse indianen en Latijns-Amerikaanse indianen dat al eeuwen doen. Men kan het ook gebruiken ipv wierook. Het is 100% natuurlijk. Naast de spirituele werking om negatieve energie te verdrijven heeft het ook een heerlijke geur die een zeer ontspannendewerking heeft.

Inhoud:

- 1x Bundeltje Salie

- 1x Palo Santo houtje

- Kooltjes

- Abalone schelp

- Kalkoen veer

- Grijs Aztec  Ceremonie kleedje

*GEBRUIKSAANWIJZING:

Men kan een half kooltje ontsteken om te beginnen. In een vuur vaste schaal of abalone schelp. Zodra het gloeit dient men de palo santo en de salie toe te voegen. Hoeveelheid naar wens. De salie dient men te plukken en blaadje voor blaadje op het kooltje te leggen. Afhankelijk van de rook ontwikkeling kunt men meer toevoegen. Palo Santo smeult langzaam. Salie brandt gemakkelijk en rookt veel meer dan Palo Santo. Men kan er ook voor kiezen ze apart te branden. Dit is een persoonlijke voorkeur. Beiden hebben dezelfde werking. De geur is wel degelijk verschillend.  De rook die vrij komt gebruikt men om zichzelf te reinigen of de ruimte. Men kan de veer gebruiken om te smudgen; zachtjes wapperen en zo de rook sturen in de richting die men wil. LET OP: Niet te hard wapperen! Opwaaien van brandbare delen kan grote brand veroorzaken. Dus met aandacht. 

TOELICHTING SALIE:

De witte salie is wildgeplukt in de bergen van Californië met respect voor de natuur. Door een uniek en handmatig drogingsproces is de salie zeer zuiver en ruikt intens.

Salie wordt gebruikt bij reinigingsrituelen en kan kado gegeven aan een ander. De Noord Amerikaanse indianen geloven dat het krijgen van witte salie een zegen is.
Let op: gebruik geen salie tijdens de zwangerschap. Kenmerkende eigenschappen: vers uit de bergen, wildgeplukt, uniek drogingsproces waardoor de geur optimaal behouden blijft.

Witte salie is sterk reinigend en zuivert ruimtes, personen en edelstenen.
Let op: gebruik geen salie tijdens de zwangerschap

TOELICHTING PALO SANTO:

- fair trade -

- gecertificeerde import -

- voor elke kilo hout een nieuwe boom -

Palo Santo (Heilig Hout) gebruik je net als wierook. Dit 100% zuivere hout heeft een heerlijke en zoete geur als het wordt aangestoken. Er wordt alleen sprokkelhout gebruikt. Palo Santo wordt in Zuid-Amerika door de indianen en sjamanen gebruikt bij rituelen en om negatieve energie te verwijderen, maar ook gewoon omdat het heerlijk ruikt. Dit Heilige Hout uit het Andes gebied wordt lokaal gewonnen met respect voor de natuur en volgens de principes van Fair Trade. Er worden alleen takken gebruikt die op natuurlijke wijze van de bomen vallen. Het hout rijpt vervolgens 4-10 jaar voordat de magische geur vrijkomt.

Gebruik: steek de Palo Santo aan en laat het even branden. Blaas vervolgens zodat het hout gaat gloeien (zoals op een kooltje). Het hout gloeit eventjes, maar dat is meestal al voldoende voor de lekkere geur. Dit in tegenstelling tot wierook dat continue brandt. Gewicht ca. 25 gram. 

* Smudge Kit is inclusief gebruiksaanwijzing en toelichting 

*Kleuren product kunnen afwijken van de kleuren van de afbeelding

 WE WRAP & PACK WITH LOVE FOR FREE ! ♡

*STANDAARD VERZENDKOSTEN PostNL 6,95

*Mocht u gebruik willen maken van onze gratis inpakservice, dan u kunt dit verzoek Extra vermelden onder het kopje Vermelding.

Meer details

€ 29,95

Andere producten in dezelfde categorie: